2014-10-27
 09:30:00

äntligen lite lov

Till mitt försvar så har jag slut på surf på telefonen..
Men träningen den här veckan har gått sådär. Styrkan har gått riktigt bra! Men eftersom att vädret varit så äckligt mest hela veckan så har jag inte kunnat köra den cardio jag velat. Försökte gå ut att springa en dag, och när jag sprungit kring 1-2 km så halkade jag.. Hade iochförsig kunnat gått på gymmet och kört men så blev det inte, den här veckan blev det istället 1 löpträning och 4 powerwalks. 
Denna veckan kommer styrkan tyvärr bli svårt att köra då jag är i Bräcke, men jag ska försöka åka in och träna några dagar iallafall! 
 
Min helg har hur som helst varit helt perfekt. Fredag: Kommer hem och möts av farmor och farfar som varit här på besök, var och tittade på hockey och sen så följde Nora med hem så då blev det filmmys.
Lördag: Åkte till stan och gick till Linas jobb, fick senare skjuts mot mörsil och efter vägen hämtade vi även upp Hanna. Vi var till Ocke på inflyttningsfest, hade väldigt roligt!
Söndag: Vaknade upp med en förfärlig värk i nacken, vi tjejer myste medans killarna åkte iväg och köpte pizza som vi sen smällde i oss så vi fick ont i magen. Sen fick jag och Hanna skjuts till stan, och jag tog tåget hem. Låg på soffan med familjen + farmor och farfar och tittade på film. Tillslut så var det omöjligt att hålla ögonen öppna så fick lägga mig ganska tidigt. 
 
 
 
2014-10-21
 21:11:00

missat10minavfruarna

Ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera här. Jag lägger inte ut specifika övningar då jag ändrar dom hyffsat ofta för att få så bra resultat som möjligt. Därför ska jag försöka lägga ut varje dag vad jag kört + övningar osv. 
 
 
Måndag: Biceps/Rygg 4x10 fyra övningar per muskelgrupp +  tre övningar för mage, dessa kör jag i ett om och om igen tills jag inte orkar mer 3 gånger om.
 
Löpträning 1 mil

Tisdag: Triceps/Bröst 4x10 fyra övningar per muskelgrupp + slut övning (triceps) för att köra slut på muskeln totalt
 
Löpträning 75 min
 
Onsdag: Ben/Rumpa 5x15 fem övningar per muskelgrupp + tre övningar för mage, dessa kör jag i ett om och om igen tills jag inte orkar mer 3 gånger om.
 
Powerwalk 90 min
 
Torsdag: Axlar 4x10 fem övningar
 
Fredag: Mage Kör olika beroende på vad det är för övning, och här kör jag dom flesta övningarna efter tid.
 
Powerwalk 90 min
 
Lördag: VILA från styrkan.
 
Intervaller 30 min
 
Söndag: Allt i ett träning hemma.
 
 
Detta är första resultat bilderna jag tog från när jag började med detta schema
 
 
Och här är nu. 
 

Det går framåt!
 
2014-10-21
 19:30:54

innebandy abstinens

Söker ett dam innebandy lag!! Helst korpen, är ringrostig så vågar inte riktigt börja i ett lag där alla är grisduktig efter att inte spelat på flera år. 
 
 
Nu ska jag strax titta på portkod så skriver detta i 190!
Idag blir det verkligen inget annat än TV tittande. För senare är det ju även Svenska Hollywood fruar och självklart Paradise hotell. 
Imorgon är det redan onsdag, vilket betyder att jag har min enda heldag på skolan.. 08:15-15:00.
Och ja, bortskämd som man är på ÖG så är det en jobbig dag. Dessutom har jag inget mer under denna skolvecka att se fram emot, då vi inte ska ha någon fler PT-lektion förän efter lovet.. Men vad har jag och klaga i? Jag får ju vara ledig nästa vecka, ska bli så gälet skönt.
 
Dessa dagar (måndagar,tisdagar) är inga bra träningsdagar för mig. Åker oftast hem till Bräcke dessa dagar, och när jag slutat vill jag bara åka hem.
Skippar därför ofta gymmet, eftersom jag inte vill komma hem så sent. Detta gör att jag måste köra 2 pass vissa dagar resten av veckan, och min kropp pallar inte det just nu då jag inte är helt frisk ännu. 
Men nästa vecka så flyttar vi, och då blir jag nog i stan hela veckorna för att få till det i nya lägenheten. Plus att jag flyttar så jag har lite närmre till gymmet, och även närmare Hanna så då kan vi ju tvinga med varandra! 
 
Efter jag tittar på portkod så kommer jag att göra ett inlägg med mitt träningsschema + bilder.
 
 
 
 
2014-10-05
 16:49:04

who's laughing now

Jag är sämst på det här. Varför försöker jag ens? 
Hur mycket har inte jag hunnit gjort sen sist? Skulle ta en evighet att berätta. Jag har iallafall varit i Turkiet, och även börjat skolan.
Är redan skolless.. Men nu är det bara att stå ut sista året!  Träningen har sen sist gått super bra, fram tills två veckor sen. Då fick jag feber och jag blev förkyld, och inte har det gett sig än. Men imorgon tänker jag börja lugnt iallafall, för nu kan jag inte hålla mig längre! 
 
 
 
Här är några bilder sen sist. 
1. sur.
2. Sista utekvällen i Turkiet, hade en underbar resa.
3. Jag och min allra käraste Ida.
4. Var ute på en springtur runt berget, där fick ja se både fin utsikt och en orm!?
5. Överdrivet seriös bild på mig själv.