2014-06-26
 21:37:03

härliga liv

TRÖTTAST I STAN. Har jobbat hela denna vecka, igår 7-16 men somnade ändå runt två inatt och idag 12-21. Så kan inte påstå att jag är pigg alls, men trivs verkligen på mitt nya jobb så det är värt det. 
Förhoppningsvis får jag inget sms om att jag behövs på jobbet imorgon så kan jag äntligen få en dag ledigt. Ska vilket som kliva upp sex för att gå ut och springa... (låter hurtigt alltså men jag är mänsklig så finns en risk att jag ligger kvar till 12)
Sen då, vad har hänt sen sist? Jorå, midsommar! Det firades i Leksand tillsammans med släkt och vänner. Hade en riktigt underbar helg med massor av mys och fest.
 
Ni som är på Bråvalla, GE FAN I ATT SNAPCHATA MIG!! vill inte se....
Här kommer en bild bomb sen sist!
 
 
 
2014-06-16
 22:15:10

feminister??

Hittade det här inlägget på Tyras blogg, läs och lär tjejer!

 

Jag är lite trött på det här feminist-snacket att vi tjejer är objekt, att om vi tränar och vill bli tightare så är det för att vi vill nå omöjliga ideal och då stödjer vi hela ideal-hetsen och så blir vi objekt,..? Jag förstår inte var tänket om objekt kommer in? Det är ni själva som drar det dit. För mig handlar det inte om att jag vill vara ett sexobjekt för att jag vill bli smalare. Det är ändå bara min pojkvän som får se mig naken… Samma sak när jag opererade brösten…. det var inte för att make pleasure för någon annan- utan bara för mig själv. Nämner man ordet bröstoperation så ser de flesta två slitz-silikonbröst framför sig och tar för givet att man opererar sig för att visa upp sig… för det första- de tjejerna kanske tycker jättestora bröst är snyggt? Om vi inte håller med kan vi bara hålla käft. har du inget bra att säga- en mening ALLA borde lyssna på oavsett vad!

Men det är ingen stor % som opererar sig så som “Kissie” ser ut- det tror vi för att det är det vi lägger märke till och ser i te x media. Men skulle vi veta hur många det är som egentligen opererat sig så skulle vi bli chockade! Jag sa inte till nån på 6 månader att jag hade opererat mig- just för att INGEN skulle få döma mig och säga att jag gjort det för uppmärksamhetens skull. För så var det inte. Allt med mitt utseende gör jag bara för mig själv. Jag valde i början att te x att inte skriva om min bröstoperation som jag gjorde flera år innan jag började blogga. Det gjorde jag för att jag FÖRSÖKTE att vara en förebild och inte göra propaganda för att “ni kan se ut som mig om ni opererar er för det har jag gjort”. Jag vill bara så himla väl och det var enda anledningen till att jag inte skrev det. Men då fick jag fett mycket skit för att jag undanhöll det och att jag var falsk. Så det med förebildsgrejen…det har jag lgt ner.. Jag kommer aldrig kunna tillfredställa alla oavsett vilken väg jag väljer…

Objekt eller ej- oavsett vad vi gör så kommer vi tjejer alltid vara ett objekt för killar- lika mycket som killar alltid kommer vara ett objekt för oss tjejer! Vi tänder på det motsatta könet oavsett om hen har lite mage eller lite hårväxt där och där, så ligger det till i naturen…För mig är objekt inget konstigt. Om en tjej är ett sexobjekt, so what? Killarna kan också vara sexobjekt!?

Nu gör vi en vändning i diskussionen…det här har jag tänkt på jävligt länge. Jag står för att jag tycker att männen blir förtryckta av oss kvinnor! De får onödigt mycket skit om att de står högre i rang, har oss tjejer som objekt, tjänar mer, med mera med mera. Va fan se till och visa att du är bättre på jobbet då? Eller ta för dig mer? Allt det här handlar ju fan hur VI kvinnor tänker och känner!? Män är i naturen starkare än oss kvinnor, de har bättre fysik mm och det är liksom inget att sticka under stol med eller…? och om en kille skulle ha högre ingångslön än en tjej som hmm… te x brandman så tycker jag det är okej! För han kommer garanterat vara snabbare, rädda mer liv och det kommer vara han som lyfter bort bjälken som fallit ner på en brinnande människa. Och jag står fan för det! Och såhär känner jag: SO FUCKING WHAT? Ska de få skit för något de inte kan ro för?

Och ja, jag upplever att de män jag stött på i säljsammanhang är bättre säljare än kvinnor, genomsnittsmässigt. Då kanske männen är värd mer lön än kvinnor? Om de drar in mer pengar till bolaget? PRECIS på samma sätt som att kvinnan är värd mer lön om hon drar in mer pengar so säljare!? Vad fan är grejen?  Då får väl kvinnan se till att bli ännu bättre? Och det är det som är hela poängen- den som är bäst säljare kommer tjäna mer, det är ju självklart att företagen gör så!? Jag blir bara så irriterad över alla bittra kärringar i landet som inte gör annat än förtrycka männen istället för att bara lägga energin på att själv göra ett bra jobb, leva ett bra liv och vara en god människa. Det blir inte bättre av att vi trycker ner dem som gör att vi kan föda barn!

2014-06-10
 21:59:49

start again

 
 
Nu har det börjat gå som det ska igen. 
Efter senaste inlägget så gick det bara utför. Jag bröt handen, så kunde alltså inte träna något annat än mage och ben. Slutade jobba på donken. Och sen flyttade även Tony....
Men nu är gipset borta, jag har fått nytt jobb och SOMMARLOV! 
 
Imorgon ska jag på möte på bemanningen sen åker jag till stan för att hämta ut ett paket, köpa lite kläder. Ska även åka till lägenheten för att hämta dom sista kläderna där.