2014-03-30
 16:19:31

kära bröder

 
 
Detta är inte min grej. Men jag skriver såfort jag kommer på att denna blogg finns! 
Jag sitter iallafall hemma vid datorn, lyssnar på musik och pluggar! Har suttit i två timmar och nu är det bara två av åtta uppgifter kvar att göra. Pjuh! Äntligen ligger jag inte efter... En hemlis, sen jag började gymnasiet har det gått sjukt dåligt för mig i skolan, bästa betyget jag fått på något har varit D. Jag har inte alls orkat engagerat mig och har hamnat efter för att sen behöva stressa och göra uppgifterna halvdant. Men nu jävlar hörrni, var jag in på Adela (som dexter ungefär) och tittade vad jag fått för betyg på historieprovet.. B! Jag blev så otroligt glad, så nu jävlar. Nu vet jag att jag kan så efter dessa uppgifter tänker jag aldrig hamna efter igen, och ska ha bättre betyg än D på alla mina uppgifter!
 
Hur som haver så har träningen denna veckan gått som på räls, kört riktigt tunga och sköna pass. 
Helgen spederades på party i fredags, och igår hemma hos Sandra i soffan med massor av godis. 
Imorgon är jag ledig så då ska jag äntligen sova ut! 
 
Behöver förresten hjälp med en sak. 
 
VILKA SKA JAG BESTÄLL??
xoxo
 
2014-03-16
 19:03:56

hola amigos

Bild från tidigare idag <3333
Trött söndag. 
Har suttit och sökt en massor av jobb nu, är det någon som känner någon som känner en annan som vet ett jobb eller så kan ju höra av sig! :D 
Denna helg har varit helt perfekt, i fredags umgicks jag med Sandra. Vaknade även med henne i lördags, var med henne framtills åtta ungefär. Då gick jag och köpte mig mat och la mig på soffan ett tag. Efter det for jag och var med min gos, sov även där inatt! 
Vädret idag har varit oslagbart, suttit ute och solat hela förmiddagen. 
 
Har inte bestämt mig om jag ska springa eller plugga ikväll, hinner inte med båda. Men är ganska 100% på att det slutar med en springtur. 
2014-03-12
 14:23:21

im back

 
Bilder jag lagt upp på instagram sen sist
 
What's up? Själv sitter jag på skolan, slutade elva men sitter fortfarande och pluggar. 
Har inte bloggat på ett tag, har haft ytterst lite tid då jag nu verkligen tagit träningen och skolan seriöst. Går riktigt bra med träningen nu. Igår körde jag ett Biceps/Rygg pass med Mariell (känns överdrivet i ryggen idag) efter det så hade jag dans i en timme, sen åkte jag till Brunflo och tog en timmes springtur. Så sjukt skönt att man äntligen kan springa ute. & igår insåg jag att det är så mycket skönare att springa på kvällarna, så nu är de det som gäller! 
Igår hade jag även praktiskt prov i PTn, självklart var jag först ut och skulle coacha Johanna. Gick bättre än jag trodde det skulle så jag är nöjd! 

Nu ska jag fara till Johanna och fortsätta på en cover vi hållt på med, sen ska jag iväg och träna Triceps/Bröst.