2013-02-27
 14:22:54

oboy vilket vackert väder

underbara väder! sitter och har samhälle just nu, pratar ekonomi och hästkött. Ganska tråkigt, tycker jag. Men jag har ju mina vänner och min cola så funkar det. ska snart röra mig hemåt för aty packa ihop mina grejor, för idag flyttar jag. senare ikväll ska jag äta middag och ha mys med tjejerna i klassen!





2013-02-25
 15:47:07

and bitches be like

"fuck, she's happy, lets fuck her up again" dagens väder är helt underbart, vårkänsloor! sitter just nu på skolan, trots att jag slutade elva. Var hem en stund då men gick tillbaka till skolan för att göra ett prov jag missat, känns som att det gick helt okej. ska nu gå och möta sandra vid bussen, så vi hörs senare. puss

så stökigt är det hos mig, men inte är jag bitter.. för idag är det fin väder

2013-02-23
 13:51:28

ioepoerjpy

Hade en riktigt skön dag igår, låg på soffan och tog det lugnt mest hela dagen. När klockan började närma sig halv åtta hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Kom iväg till festen ganska sent, men vad gör det? Hade en helt okej ute kväll igår.
 
Gjorde en gudomlig frukost idag, blåbär&hallons smoothie och rostade mackor! Ska snart åka hem till världens bästa familj!
 
2013-02-23
 13:51:27

ioepoerjpy

Hade en riktigt skön dag igår, låg på soffan och tog det lugnt mest hela dagen. När klockan började närma sig halv åtta hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Kom iväg till festen ganska sent, men vad gör det? Hade en helt okej ute kväll igår.
 
Gjorde en gudomlig frukost idag, blåbär&hallons smoothie och rostade mackor! Ska snart åka hem till världens bästa familj!
 
2013-02-22
 00:27:24

godnatt inlägg

Nu är jag på lite bättre humör, men shit vilken dag det varit. Hoppas på att morgondagen blir bättre! 
Har just tittat på 2012 med Jesper, och nu tänkte jag titta lite på scrubs innan jag hoppar ner i sängen.  
 
 
 
instabild.
2013-02-21
 14:47:48

pissdag

allt går dåligt för mig idag, har en ångest som bara blir värre och värre för varje minut.. jag vill träääna! Men måste vila för att få bort förkyldningen och halsontan. Sen är jag förjäkla trött på muppen som sitter och kommenterar exakt varje inlägg jag lägger upp ungefär 3 gånger. Det enda jag kan se när jag söker på ip numret är vilken gata personen bor på, Hjälp nån? 
 
2013-02-16
 18:20:00

telefoner går sönder hit o dit


Två bilder från igår.
Det är så himla skönt att vara hemma i Bräcke! 
update sen sist: varit hos Emma i Järpen mest hela tiden, har även kollat på nya lägenheten som var jätte fin! Alla <3 dag firades med Emma & Mariell och även Kristoffer litegrann. 
 
Nu är jag då som sagt hemma, igår var jag på Hockey med jordens skönaste brudar, Sandra och Ida (Bräcke vann med 4-3). Idag har jag varit på innebandy match där Bräcke vann med 12-1! Nu har jag just ätit middag, ska ut och möta Joel en sväng nu sen röra mig mot Sandra för myskväll med några få.         Tänkte även säga att jag inte har en aning om hur man lägger upp videos? Jag och Emma gjorde en men fick aldrig upp den. Var dock kanske lika bra med tanke på hur psykiststörd vi var. 
Men nu drar jag, puss!
 
2013-02-12
 23:18:22

only know you love him when yov let him go

Har världens sämsta dag idag, allt går fel.. Det enda jag säger är att man inte vet vad man har förän man förlorat det och godnatt.
2013-02-11
 23:40:15

big love to ya

En av världens bästa människor. Att vi skulle komma varandra så nära det trodde jag aldrig, som små sa vi inte mer till varandra än att den andre skulle dra åt helvete, Världens uppkäftigaste ungar var vi. Eller, antar att vi båda fortfarande är ganska uppkäftig och bitchig utav oss men tur det inte bara är jag i detta släktet som är det! 
 
Jag önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde hjälpa varann mer i svåra lägen, du förstår mig så himla bra.
 
Jag blir så jäkla förbannad då jag kollar i din logg på Facebook och ser massa jäkla piss statusar där muppar sitter och "jiddrar" som du skulle sagt, då önskar jag att jag bodde där nere där dom bor så man kunde ta tag i saken. Typ ta tag i deras ansikten och möblera om det lite. 
Du ska aldrig lyssna på dom iallafall, du vet att du ändrat på dig och att du lärt dig utav dina misstag. Bajsa rentutsagt snett på dom, och lämna skiten bakom dig. Jag hoppas på allt att du kan flytta upp hit när du får "komma ut", så du verkligen får en ny start (& så du bor närmre mig). För det är du värd min vän. 
 
Allt kommer bli bra & detta ska vi klara av tillsammans! 
 
Jag älskar dig Kevin, Världens bästa farbror & världens bästa vän! (& som ni ser på bilden är han sjukt snygg också!) 
 
2013-02-11
 23:16:41

we are a secret

Hej Cutiepies! Ligger på soffan och har fethäng med mig själv. & gud så skönt det var att vara ledig idag. Åkte in vid tjugo i tio till stan, satt mig på gymmet och pluggade lite. Körde ett ryggpass med Johanna, plugga lite till osv. En stund senare kom Kristoffer och hämta upp oss & då for vi på Daffys och tryckte fetmat. Sen åkte vi runt lite i väntan på att jag skulle upp och dansa. Gick helt okej! Tänkte snart gå & lägga mig, börjar lite tidigare än resten av min klass imorgon för att jag missat ett prov jag ska göra imorgon... får väl se hur det går!
 
Sen tänkte jag säga att jag är jätte glad att jag fått lite kommentarer de senaste dagarna, jag som aldrig annars får några. Så en slängkyss ska ni ha för det! 
2013-02-10
 23:54:08

John Blund, var är du?

Jag är jobbigt pigg... Gör kanske inte så mycket eftersom att jag är ledig imorgon. Men vore ganska skönt att få sova några timmar iallafall! Just nu sitter jag och tittar på "Fråga Olle", hua... Kan hända att jag är extra känslig idag, men tänk att jag tyckte detta var bra förut? fyfan.. 
Nu ska jag iallafall fuska, gå ut & synda lite. Så himla dålig på det här med att sluta när jag inte har min tjejsnus! Jag som hade lyckats jätte bra.. Jaja, idag är jag svag och har svårt som ett as att stå emot! 
Och sen hade jag fått en kommentar där det stog att mer outfit bilder skulle vara roligt, så absolut ska ni få det. Dock är jag inte så himla speciell när det gäller kläder..
 
Säger godnatt nu för orkar nog inte blogga mer! 
 
2013-02-10
 18:12:00

svar på fråga

Åh, så sjukt seg idag. Just nu ligger jag i sängen hemma i Bräcke med Emma, vi kom hem från ånge vid tre och sen dess har vi legat här och käkat godis i lass. Och gårdagen spenderades i Ånge, även natten. Gjorde inte något annorlunda där så finns inte så mycket att berätta. 


 
Tänkte svara på en fråga jag fick på mitt senaste inlägg
 ANONYM

 

vad hände mellan er egentligen? :/ 

varför är du inte vän med honom på facebook längre?

 

 

 

- Det som hände är väl bara mellan han och mig, förstår att du undrar det eftersom vi brukade vara med varann ofta och nu nästan ingenting alls, lika som jag skrev mycket om han förr men inte alls nu. Vi bryr oss fortfarande om varandra lika mycket, tråkigt att det blev som det blev bara. Och jag tog bort han från Facebook då vi hade det lite jobbigt, vi löste det men blev aldrig vänner där igen. Skulle han haft Facebook nu så skulle vi varit vänner där, men han har tagit bort sin! Sen vill jag bara säga att jag tycker det är lite tråkigt att du kommenterar som Anonym eftersom att du tydligt har lite koll då du vet att vi inte är vänner på Facebook, då tycker jag det är fel att låtsas som att man inte vet något alls. Blir så mycket trevligare då jag vet vem det är som kommenterar. Kram! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013-02-09
 01:10:22

it's like it never happend

 
Om du läser det här ska du veta att jag saknar dig min vän, finaste vän.
2013-02-08
 23:29:33

wedding daze

medan alla är ute och har kul så ligger jag här hostandes och febrig i sängen. Åh vad jobbigt det är! Sen tycker jag även att det är riktigt jobbigt att vilken kanal jag än har på så är det nån reklam eller något där de pratar om alla hjärtans dag, JAG HAR INGEN ÄLSKADE ATT GE NÅN JÄKLA CHOKLADASK TILL. ey, chilla! 
haha nej då, åh uttråkad. Nu när ni läser det här inlägget tror ni hädanefter att jag är helt slut i huvudet, och det är jag väl nästan men riktigt såhär illa är det inte i vanliga fall. Jag behöver iallafall ingen älskling att fira alla hjärtans dag med, tänker fan fira det med min underbara Emma. Dessutom skulle jag aldrig kunna älska någon mer än vad jag älskar mig själv, så jag tänker köpa något fint till mig själv istället! Ländes ganska skönt att bara sitta här och skriva det som poppar upp i huvudet.
 
 
Så nu kan jag passa på att berätta att jag saknar min fina farbror Kevin,  & nu tänkte jag fortsätta kolla på kärleksfilmen som går på tv just nu.  
2013-02-08
 16:35:35

secret life

Tog en evighet att packa ner all tvätt jag hade så hann springa kanske 20 minuter på bandet innan mormor ringde och sa att vi skulle åka. Just nu sitter jag i bilen utanför byggmax och väntar på att få åka på bylla i brunflo och få i mig lite käk. Trots febern så känner jag mig jätte glad idag, idag älskar jag tamefan allt och alla! 
 
Tänkte fråga vad ni vill att jag ska skriva om? ska kolla igenom frågorna sen frågestunden nu och kika vad ni skrev då. Men skulle gärna vilja ha lite tips så jag skriver om mer än vad jag gör varje dag! 
 
2013-02-08
 13:43:36

ZUP?

 
Godmorgon! just nu sitter jag här och äter frukost, fick bli en fet smoothie och en rostad macka, MUMS! 
Måste skynda mig och packa ner all tvätt osv som jag ska ha med mig till bräcke, sen måste jag springa på gymmet så jag hinner med ett pass innan jag ska hem. Åh mår inge bra idag, blir som grinig då. Och röksugen, men ska fanimej stå emot! 
 
 
2013-02-08
 01:29:00

can't handle your love

 
 
Jag har färgat håret! Syns dock inte så bra på bilden, och de som inte ser mig varje dag ser förmodligen ingen skillnad. Men skillnad är det iallafall lite! Började gråta efter att färgen suttit i håret i en kvart, hade ångrat mig. Blev dock inte sån stor skillnad och blev dessutom ganska bra! Är så himla försiktig egentligen när det gäller mitt hår, jag gillar förändringar med de ska helst inte ske i mitt hår. Menmen denna gång ska jag göra klart det jag tänkt och blir det inge bra så är det bara att fixa till antar jag. Tack förresten Mariell <3
 
Just nu sitter jag och tittar på tv, tänkte hoppa till sängs snart i hopp om att somna i tid. 
Imorgon ska jag på gymmet, träffa Kristoffer en sväng och sen åker jag heeeem!!       Ska ha myskväll med mamma och som jag längtar! 
 
Insåg just att jag får gigantiska ögon i mina glasögon!
 
Haha, bra nog sliten. Febern stiger som satan nu, och har tagit fler alvedon än jag får idag så nu måste jag säga, Godnatt! 
 
 
2013-02-07
 12:51:07

SQUATS ARE A GIRLS BESTFRIEND

Nu har jag slutat, alltså fått helg! mår så himla dåligt idag, orkade inte fixa mig mer än att borsta tänderna och tvätta ansiktet imorse.. Är så blek o jäklig nu när jag är sjuk... men jaja det är väl inte det värsta! just nu ligger jag på soffan och trycker i mig te och c-vitaminer! Tänkte hoppa in i duschen om en stund, så jag blir lite fräshare iallafall. Sen blir det mer teoriplugg och lite träning på gymmet!
 
Håller på med tre olika träningsscheman nu, sen på måndag börjar vi med träningsdagboken! åh vad roligt! 
Är så sjukt pepp att träna ännu hårdare nu!
 
 
 
 
 
2013-02-07
 00:17:32

a mad man in a mustache

 
 
Åh vilket dåligt humör jag är på... hatar detta! Ligger i soffan och surar för att massa muppar ska hålla på och lägga sig i andras liv. Men känner att jag surat klart över det nu, ska inte bry mig om sånt fjant!
 
Fick feber i måndagskväll, blev ännu värre då jag dansade 2 timmar ändå sen att jag i tisdags åkte skidor, dansade och var på gymmet gjorde inte heller saken bättre! Idag vaknade jag alltså och mådde piss, men upp på idrotten ändå. Efter skolan gick jag ner på gymmet och pluggade med Julia i flera timmar, sen tog vi oss ett benpass. Hua, vad jobbigt det var! 
 
Är så sjukligt trött nu, och jag känner hur febern stiger. Tänkte diska upp det jag åt middag på och sen hoppa i säng!      Slutar elva imorgon, får se om jag åker till Bräcke då. Är jag lite piggare kanske jag stannar i stan någon dag till. 
 
Godnatt <3
 
2013-02-04
 09:08:07

morrn

Sitter på tåget in mot skolan och lyssnar på Drake. Kan inte förstå vad det är med mig idag, ställde femton alarm som vanligt till imorse, men vaknade av första! jag som aldrig brukar vakna i överhuvudtaget, och dessutom är jag piggare än nånsin.  Idag ska jag först på skolan nu då, har teori från kvart i tio fram tills klockan elva, har då mentorstid till halv tolv. Sen slutar jag! Då ska jag nog på gymmet, och ikväll ska jag dansa.
 
Vilken sammanhållning (eller vad det heter) det blev i det här inlägget, är nog ganska trött ändå. 
Framme i stan nu, ciao!
 
 
2013-02-03
 16:44:00

nobody knows

jag har glömt bort det här med att blogga jag. Har allt för ointressant liv för att ha saker att skriva om.. 
I fredags var jag ut, blev som det blev.. kaos! Igår mådde jag som förtjänat, orkade knappt röra mig. Tog tåget till Bräcke, var på hockey, sen på innebandy, sen for jag och Emma och köpte massor av gotta. Skulle kolla på mello klockan 8, la mig på soffan och somnade två minuter senare. Vaknade vid elva och förflyttade mig till sängen. Idag har jag bara legat i sängenn, ska snart röra mig in i duschen och sen dra ut ett tag. Emma håller mig sällskap här i Btown inatt, mysigt! 
 
 
 
 
detta är väl det jag gjort sen sist