2011-07-18
 03:05:42

evol, spell it backwards

imorgon åker jag till pappa..  godnatt!



bjudarn!
2011-07-15
 01:09:21

want some

kan inte sova.. man ska inte bli van att sova tillsammans med någon, då är det omöjligt att sova själv efter. Jag som skulle sova tidigt idag, jo tjena.  ska ta en nattmacka nu och kolla på tv tills att jag somnar istället, hörs imorgon.
erkänn att min vän är grymt jävla snygg?!
2011-07-14
 15:19:14

mariell loo , MIN baby

har precis klätt på mig och ätit frukost. Och alldeles snart ska jag följa med min underbara till tåget. Senare ikväll kommer mina kusiner så då ska jag umgås med dom. Men nu måste vi gå till tåget, hörs ikväll eller något!



världens finaste bästavän!
2011-07-13
 16:50:39

you need to prove it

godmorgon, eller något.  behövde inte sova själv inatt, så inatt har jag sovit gott.
har inte klätt på mig än, har bara ätit frulle. och nu ska jag äta middag. Efter middagen så ska jag fixa mig och sen dra och köpa jordgubbar, förhoppningsvis så kommer ida ner till bräcke och hänger fett. Isåfall ska vi ta nya bilder.
Är på sjukt dåligt humör, för jag fick just reda på att jag kommer inte träffa min bästavän i sommar heller.. Det har gått ett helt jävla år utan att vi setts. men ska försöka åka iväg i augusti nångång.. Nä , nu orkar ja inge mer. hejdå!!!!!!!!
2011-07-12
 03:41:50

every teardrop is a waterfall

är inte ett dugg trött än.. så svarar på lite frågor som hade kommit till min mail. vissa är jätte gamla, och förlåt så himla mycket för att jag svarar så sent. Eller nä, ni får fan va glad att jag iallafall kollade igenom mina 10 000 olästa mail.. Så varsegod! och till er som fråga om jag kan länka eran blogg och skriva namn efter eran fråga.. nej, det orkar jag tyvär inte. Ni vet själv vad ni undrade , så här kommer svaren.
Vad hände mellan dig och din förra kille som du verkade vara så kär i? hur länge höll det? varför gjorde ni slut? - vi gjorde slut. Jag var inte så himla kär som jag trodde jag var, men visst gillade han mycket det gjorde jag. Men har aldrig förstått varför. Det tog slut för att vi småtjaffsade rätt mycket, och så fort det blev ett litet tjaffs fick han sina utbrott som inte var ett dugg roliga. Det var riktigt läskigt faktiskt! men efter att vi gjort slut så funderade vi på att bli tillsammans igen , men blev inte så för det vart mer bråk om att jag inte fick va kompis med hans kompisar osv. Nu var ju det här några månader sen det hände, och ändå var inte mailet skickat för speciellt länge sen, men det lär väl vara någon nyfiken liten jävel som ville veta. Och det här berättar jag egentligen mot min vilja , men kände att det inte borde spela någon roll längre!

Hur många har du strulat med? :) - haha, vilken mesig fråga att skicka ett mejl för men jaja.. Har inte räknat, har inte en aning faktiskt.

Är du oskuld? - Men ? nej det är jag inte.

Hur många har du varit riktigt kär i? - Riktigt kär.. 1 !

Faller du lätt för killar? - Eftersom jag varit kär i en person på snart 15 år så , nej. Jag har väldigt svårt för att bli kär.

Är du kär? - ja, det är jag!

Hur många har du varit tillsamman med och vad heter dom? - jag räknar bara med dom seriösa, 4 ; Toni Sebastian Emil Daniel

När kysste du någon sist? - i torsdags var det nog.

Vad för smink använder du, vad heter det och vad kostar det? - ögonbrynspenna, ifrån yves rocher ingen aning om vad den kostar. Concealer, ifrån makeup store kanske runt 150 ?. Eyeliner, ifrån isadora 150 där med kanske?. Puder, köpt på Turkos färgen heter tan warm kostar 280. Mascara, använder två stycken.. en isadora kostar mellan 100 och 170. Sen en volume million lashes extra black som går på kanske 200 ?

Vem är din förebild? - När det gäller typ mode osv, så tar jag ofta inspiration ifrån folk i min närhet. kan inte säga någon speciell. Men min mamma , hon är min förebild.

Nu orkar jag inte svara på fler .. tycker dom flesta frågorna borde ni ställt när det var frågestund, men jaja. Nu ska jag ta en macka, med ost och gurka om ni ville veta det. Sen ska jag gå och lägga mig, för imorgon kliver jag upp halv 11.. och tar tåget till stan vid 1-2. har redan glömt när det går... åh! jaja godnatt sötnosar


Love, Julia
2011-07-12
 01:02:29

every day i'm shufflin

hemma i bräcke igen efter storsjöcupen veckan! Den har varit asgrym. Discot var så jävla kul så det är sjukt , och alla snygga norskar man såg överallt. Nu känns stan tom och tråkig.. är redan taggad till nästa år.  Nu har jag sovit en natt utan mariell, som tur är kommer hon till mig om nån dag.  imorgon funderar jag på om jag ska åka in till stan över dagen och träffa min fina som snart åker bort i flera veckor..
2011-07-03
 02:28:05

buried

igår var en rolig kväll, var med lite folk och rökte vattenpipa i lekparken. Jag och Emil vurpade även med moppen, fina sår man har nu!  idag har jag och mariell varit ute lite, träffat ali och kollat på film. Imorgon åker vi till stan! men nu ska vi titta på film.

2011-07-01
 02:23:54

mangemange

Idag har jag badat, i sjön!? var faktiskt rätt skönt.  Just nu sitter jag och mariell på altanen och myser. Ska snart gå in och kika på film. Funderar på att dygna idag faktiskt, så man inte sover så länge imorgon.. imorn ska vi träffa Emil och sen på kvällen så kommer även ida, ska bli kul!