2011-08-21
 15:57:22

smoke weed everyday

Ligger i sängen och ska snart göra mig klar, och sen dra till sportfältet för att spela fotboll med skönt folk. Hörs senare! puss
bara för vi saknar vår vän FLEXX!
2011-08-20
 14:18:41

the look in your eyes

Godmorgon babes! Jag har precis ätit frukost, och ska alldeles snart hoppa in i duschen. Sen ska jag åka in till stan, träffa min fina mariell, och förhoppningsvis få träffa soheil innan han åker tillbaka till stockholm.. så om du läser det här kan du ringa mig! äh nu kör vi en hiss o diss.

* Sommarlov, så sjukt härligt
* Göteborg, är hur mysigt som helst där & folket är sveriges skönaste kan jag lova.
* Tuttifrutti ringar, går ju inte att tycka illa om.
* Äkta vänner, finns få därför är jag såå glad att jag har er Mariell Ida och Alex.b
* Chailatte, sååå sjukt gott!
* Destiny & paris , http://www.youtube.com/watch?v=m8IH15p9INQ. underbara röster!
* Jesper, världens bästa storebror!
* Kärlek, går inte att leva utan.
* Långdistans, förklaring neeeer.
* Att sommar lovet snart är slut, det är alldeles för kort!
* Folk som har så ointressanta liv så då måste lägga sig i andras.
* Iskaffe, smakar helt ärligt skit.
* Långdistans kärlek, behöver inte va att vara tillsammans utan kan vara lika jobbigt när man tycker om någon som bor lång bort,  Satt den här på både hiss och diss för kärlek är alltid fint.
* Norrland. vädret, folket oooooosv.
NU HAR JAG BRÅTTOM , CYA LATER BITCHEZZ!
2011-08-19
 18:59:11

vart jag mig i världen vänder

står jag här med tomma händer.
Hejhej, jag är en mätt tjej.. Ätit grillat, satt väldigt fint de! Iallafall , så är jag hemma ifrån göteborg nu... tyvär! Hade aldrig vart där innan , åhua va underbart det var där nere. Dit ska jag flytta så fort jag är klar med skolan! men orkar inte skriva 500 ords text om varje dag så ni får lite bilder och lite text.
lördag - kom ju fram vid 5 så vi drog in till stan och käkade där , sen hem till lägenheten och svulla.
söndag - Var på Noas dop på dagen. & sen efter det så skulle vi till universeumet i spöregnet, (det är inomhus , men påvägen skulle det bli blött) så vi drog på oss en sopsäck och över huvudet hade vi en plastpåse.. Folk kollade inte alls tvär mycket, nejnej. Iallafall så tog vi kort på det men dom bilderna kommer tyvär inte upp, för dom är det mariell som har.  & senare på kvällen träffade vi flexx.
hade nästan bara bilder sen i söndags.
Måndag - träffade mariells släktingar, sen drog vi på liseberg där vi träffade flexx och några av hans kompisar. Åkte som en jävla galning ;o one pic.
Tisdag - vaknade väääldigt tidigt, åkte in till stan och kikade lite kläder. Senare kom flex så vi bara gick runt , köpte kaffe osv. Sen kom alex också. Hade skitkul.. Sen vid 7 åkte vi hem , det var påriktigt tungt att säga hej då alltså..
Igår träffade jag elin, vi pratade massa skit och glodde på scream4 samtidigt som vi svulla oss tills vi fick ont i magen.. nu är det slut på den skiten!
idag så kom Ida min saknade vän och väckte mig. Vi käkade frukost, sen tog vi en glass och cykla ner till vattnet. Där låg vi och pratade i nån timme sen åkte hon hem. Och nu , ska jag faktiskt cykla till henne. Olikt mig att cykla så jävla långt , men vill faktiskt träffa min brutta som snart åker till göteborg igen.. de lyllot. iallafall så åker jag ju till turkiet när hon kommer hem så vill passa på. Men nu , på med jeans sen fäärma!
Love, julia.
2011-08-13
 15:24:02

förbjuder kärlek

har varit väldigt dålig upptadering dom sista dagarna för att jag inte har orkat. Kom iallafall hem till bräcke i onsdags kväll efter några dagar i stockholm. Stannade i bräcke i torsdags och bara tog det lugnt. Igår åkte jag in till stan tillsammans med syskona och mamma. Tog med mig massa packning eftersom jag skulle till pappa. Efter jag handlat allt jag skulle ha så träffar jag mariell och hennes kusin Ana. Och nu , sitter jag på ett tåg i en turkos onepice. Har åkt sen halv åtta imorse, tur var det iallafall att jag kunde sova nästan hela 6 timmar på det förra tåget, och nu är det bara ungefär två timmar kvar så är jag framme! Men nu ska jag försöka sova lite som bruttan här brevid. Hörs senare babes!
love, julia.
2011-08-09
 02:44:29

never thought i would find someone like u

Är helt sjukt trött nu, ska bara skriva lite och sen gå direkt till sängen.  Tack förresten för den söta komentaren jag fick på det senaste inlägget!
Idag har jag varit ut till farstanäs, gick och la mig å sov så fort vi kom dit. Vaknade inte förän vi skulle vidare till skärholmen. Hittade några plagg som jag kanske visar senare! Efter vi vart därr åkte vi till tullinge, jag och jesper gick & mötte moa som följde med oss på handlarn en sväng. Efter det har jag bara ätit, varit upp på handlarn ännu en gång och kollat på film. Imorgon ska jag sova länge, sen ska vi till lida och göra nått? Iallafaaall , så saknar jag min underbar mariell! Nu .. - sängen.
trött som ett as.. godnattt!
2011-08-08
 03:00:37

you make me wanna say OMG

Har redan fått in massor av frågor, och dom här jag har fått in hittills räcker för att svara. Så nu tar jag och svarar på dem innan jag går och lägger mig.

IDAAAAAAAA

hur mycke älskar du mig?:D
vad är kärlek för dig?

 

 

 



svar : Jag älskar dig hur mycket som helst, kan inte ens beskriva det sötnos ! 
kärlek för mig är något helt cp, men som jag ändå behöver. Hatar kärleken ibland , men oftast så älskar jag den. vet inte hur jag ska förklara! puss


EMELIE

Har du kille nu? :)


svar : Nej det har jag inte!


GURRA

hur luktar ditt vardagsrum? <3

 


svar : Haha .. jadu gustav, de luktar typ värmeljus? inte vet jag.. mongo

CALLE

oskuld?
favoritställning?

 

 



svar : nej , jag är inte oskuld. Och svaret på andra frågan angår inte dig.

RROBBIN

giillar du bajskorvar? ska dem vara långa eller ska dem vara korta? tjocka eller smala? hihihihihi ;*


svar : det där var väldigt mogna frågor måste jag säga ;) ! Nej jag gillar inte bajskorvar.

Hur många har du legat med? vem var den bästa av dom? ;)



svar : du har redan fått ditt svar.

SEBBE

äter du kladdkaka just nu?
gillar du kakor?
det gör jag!
hmm...
är glad?

 

 

 

 

 

 



svar : Nej, jag äter inte kladdkaka just nu. Då har vi något gemensamt för jag tycker också om kakor! Och nej jag är inte glad , jag är på jätte dåligt humör just nu..

ANONYM

vem/vilka är dina bästa kompisar?
varför är du aldrig med folk i bräcke längre?
vad hände mellan dig och sofia?


svar : Ida mariell oscar är mina absolut bästa kompisar, men jag har andra bra också. För att jag inte känner för det. Ska jag vara helt ärlig så tycker inte jag om dom, och inte heller dom mig. Men jag sket i vilket. det är inte värt att va kompis med folk som snackar skit bakom ryggen på en men ändå ska låtsas va kompisar, nejtack.
Mellan mig och sofia vet jag inte vad det var som hände, vi småtjaffsade en gång. Sen fanns det inget kvar, thats it. tråkigt , men vad kan man göra.

KK

hur kan du vara kompis med marielle? Hon är jätte fjortis kaxig dum i huvudet och ful. du förtjänar nån bättre. för du blir en helt annan person när du är med henne


svar : hur jag kan va kompis med henne? Jo för hon är bäst! Hon är inte ett dugg fjortis, vart har du fått det ifrån? och kaxig är hon då inte heller, hon är inget av dom där sakerna. Hur fan har du mage till att skriva så här? när du själv inte vågar stå för vem fan du är. Så jävla äckligt fegt så jag skulle vilja spy över dig. Mariell är den finaste vän jag nånsin haft, och jag är så himla glad att jag träffade henne.  Jag förtjänar inget bättre, och fine om jag blev som en annan person efter hon och jag blev såhär bra kompisar men jag bryr mig inte, för nu mår jag bra. vilket jag inte gjort innan! mariell är en toppen tjej som jag älskar med hela mitt hjärta.

ISABELLE

gillar du nån nu har du nån på g?

 

 



svar : jag gillar någon nu , men har ingen på g.


GODNATT!
2011-08-07
 23:54:45

frågestund

såg att http://eannaj.blogg.se/ skulle ha frågestund det var ju ett tag sen jag hade det sist. Så nu var det dags...
FRÅGESTUND! FRÅGA PÅ NUDÅ.
2011-08-07
 18:13:06

want it to feel this way forever

gårdagen va något dryg, sov inte ett skit under natten. Åkte ner på tågstationen och mitt tåg var försenat till klockan 5, sen sov jag hela vägen på tåget. När jag kom fram åkte vi till farsta, jag duschade sen va det middag osv. Var asdryg och kände inte för att stanna på "festen" så drog till tullinge och sov här. Idag har jag bara varit på handlar'n en sväng sen bara legat och drygat. Men snart ska jag iallafall ut med jesper en sväng.
2011-08-06
 00:50:25

i've found what i've been lookin' for

Jag och mariell ligger i sängen med varsin dator, snart ska vi dra oss upp för att göra varma mackor. Sen tänkte jag ta fram en väska och slänga ner alla kläder jag ska ha med mig. Haaatar att packa lyckas alltid glömma något..
ska bara vara borta till onsdag, men kommer sakna min baby och mariell somfäun. tur är det iallafall att jag ska få träffa världens underbaraste oscar.
men nu ska vi kliva upp. upptaderar nog lite senare också!
söta lillebror och sjuka jag. KLAGA inte
2011-08-05
 15:29:34

wherever i go i'm gonna, come back

nu är jag vaken. brukar va så att jag kliver upp för att väcka mig bror när han fyller år , men idag fick han väcka mig. Blev tårta till frukost idag, och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17.15 så ska jag gå och möta mariell. Ikväll ska vi bara umgås och mysa. önskar att min baby också kunde komma , menmen..
men nu ska jag gå och duscha. cya later!
2011-08-05
 01:21:39

skin skin som den sol du är

bloggen är dryg att skriva i, tråkig att läsa också antar jag eftersom jag aldrig skriver. men sowhat, nu är jag jätte söt och skriver ett inlägg innan jag ska sova.
Dom senaste dagarna / veckorna, har det faktiskt hänt satans mycke! som T.ex YRAN! som var helt sjukt iår. bästa artisten var ju lätt timbuktu, men även veronica maggio och daniel adamsray var asgrymma. blev lite småkär i pöjkan, t.o.m lite i veronica också faktiskt. höhö. Men under torsdagen var det även några mindre bra stunder, men då gjorde vi det bästa av saken och gick till frösön för att bada istället.
Nu är jag iallafall i bräcke, guuud va skönt det är! ellllller. mamma - kan vi flytta ? (a)
Anyway , imorgon fyller min underbara storebror år.. eller ja idag? så ska gratta han. och sen på lördag åker jag!
ska bli skönt att komma bort ifrån jämtland ett tag. men nu , nattmacka.. sen - ssovaa!