2012-07-17
 17:22:56

Puss

Tjena! dålig upptadering.Jag har varit och hälsat på min prins nere i Göteborg, var super mysigt. Sen har jag varit i stan och umgåtts med vänner, men jag upptaderar er senare är bjuden på middag!

Ang komentaren om min header, - Men vem är du?
2012-07-07
 00:08:42

solsken till mig




Känns inte skönt att ha min säng för mig själv längre, Jag vill inte gå och lägga mig när jag vet att jag ska sova utan Tony ÄNNU en natt.. Men som tur är så är jag snart nere hos min fina.
Idag har jag tränat mest hela dagen, tills imorgon då jag & bror min ska sjunga på ett bröllop. Har även varit ute på en cykeltur med kusinen! Har varit så sjukt härligt väder idag, så nu har man fått sig en liten bränna! Men nu trotsar jag min rädsla över spöket under sängen.. godnatt!
 
2012-07-02
 00:58:13

swagger

Blev aldrig så jag fotade min "outfit" idag, men det här hade jag på mig igår under dagen då jag tävlade, sjukt dålig bild men hade absolut inte tid att ta någon alls egentligen.  När jag kom hem drog jag på en mer chillklädsel
2012-07-01
 17:01:17

passion for fashion

Blev ingen upptadering igår, var helt slut när jag kom hem ifrån tävlingen.. Men jag kom tvåa! härligt va? Får se om jag söker i Härnösand också. Låter kanske inte så kul men dom tyckte jag skulle göra det! När jag kom hem träffade jag Ronja en stund, vi satt och softa i båthamnen. Och idag blev jag väckt av bror tidigt för att vi skulle till farmor, men det blev inte av. Så just nu sitter jag hos mormor istället och väntar på middag, Grillat! mumma.
Efter middagen ska alla i denna by på cirkus kan jag tänka mig, så jag får vänta tills den är slut innan jag kan träffa Ronja förmodar jag. Menmen.  Idag tänkte jag  faktiskt göra en "dagens outfit" men jag har ingen sladd med mig hit till mormor så jag kan föra över tyvärr , men när jag kommer hem ska jag se till att  ni får en outfit bild ifrån igår & idag,  :D
Hade förresten fått en fråga om vad jag heter på instagram,

juliatingsborg