2012-05-31
 14:21:45

Dance all day

Hejhej tråkiga bloggläsare! ;) Ni får allt börja kommentera lite ...
Imorgon åker söta jag till Spanien på klassresa. Så ikväll gäller det att ta igen det sista, alltså plugg + myskväll med Ronja! Hörs senare puss.
2012-05-26
 13:49:05

dip dyed?




I helgen ska jag bara ta det lugnt, här hemma i Bräcke. För om en vecka lämnar jag familjen för Spanien!
Igår var jag och Mariell ut & var med Diana. & idag har vi ingen aning om vad vi ska göra, Ska kanske göra dip dyed, vad tycker ni om det? skulle det passa mig?

2012-05-20
 22:58:49

you're my drug




Har varit hos pappa i Norge i helgen, supermysigt. Känns så himla tomt idag, jag & Tony sover alltid med varandra. Speciellt på söndagar när vi varit ifrån varandra under helgen och saknat varandra. Men idag när jag kom hem insåg jag att jag ska sova själv inatt.. Älskling är i Göteborg på praktik, i ungefär 2 veckor till. & jag saknar honom till döds redan efter två dagar.. Kom hem!
Nej nu tänker jag gå och lägga mig & grina i sängen.

Godnatt

2012-05-15
 14:33:06

don't keep calm

Slap the bitch hard!

Har haft mig en liten bloggpaus, min dator gick nämligen sönder för någon vecka sen så har inte haft något att blogga på. Men nu funkar den iallafall!
Jag har haft dansshow i helgen.. Den var så sjukt grym, dom som inte såg den missade verkligen nånting! Åh, älskar dancehall. Jessica är bäst! Jag har beställt hem massor av sommarkläder nu till jag ska till Spanien, sjukt vad jag längtar! På fredag är det endast två veckor kvar, till jag får åka iväg med en underbar grupp. Och dela säng med min sötnos Ida i flera dagar! mums. Men nu ska jag hem ifrån skolan & plugga.
Puss