2013-01-18
 18:24:40

catch up

Hej! Nu var det ett tag sen. Är ganska klen idag, var på gymmet till tolv inatt, körde dessutom stenhårt! Idag har jag packat och sedan haft idrott, efter idrotten drog jag och discogymmarn på gymmet. Värdelöst pass men jaja!
 
Just nu sitter jag på tåget mot pappa, ska snart hoppa av i storlien för att handla så hämtar han upp mig där. Får se vad det blir ikväll! Uppdaterar nog senare ikväll, o då får ni bilder från min o jonas träning sen igår och lite mysbilder sen förra helgen. puss
 
2013-01-06
 21:08:38

lessblessfess

Har pluggat för fullt sen jag kom till stan, tog mig en paus nu. Att jag aldrig kan lära mig att jag inte ska skjuta upp allt till sista sekund, nu har jag egentligen fem grejer som jag ska ha inlämnat innan onsdag.. Bestämde mig för att skita i två av uppgifterna. Ska göra Teori provet en annan dag tillsammans med Ida, men eftersom jag ska ha gjort åtminstonde en bokrecension (?) och en hälsouppsatts tills imorgon så är jag ju lite sent ute! är snart klar med det första, ohyes bara en lång jäkla uppsatts kvar.... Och inte har jag bestämt vad jag ska skriva om heller! 
Men nu ska jag ut på en liten promenix, ska köpa lite bär för imorgon tänkte jag göra en smoothie till frukost! (fick mig en blender i julklapp), göttt! men vi höres. 
puss
 
2013-01-02
 23:43:00

konstiga bilder HEJ

Pågrundav trötthet så orkar jag inte göra någon årssumé idag, det får bli imorgon.
 
Min nyårskväll började jag hemma hos Elina, kom dit vid fem åt godmiddag tillsammans med henne och Denice. Dom gjorde sig redo och sen gick vi till mig. Där väntade Emma, vid halv åtta drog Denice och Elina vidare och jag & Emma var klar med sminket osv. Vi gick över till Olle och förkrökade lite, efter nån timme kom Mariell och hanna. Vi stannade hos Olle ett bra tag, det blev alltså inte bara förfest där. Kom hur mycket folk som helst. Tillslut drog vi vidare till Frösön, blev lite knas så tog taxi till Valla. Väl där blev det ännu mer knas så vi skulle tillbaka till frösön, ringer Taxi som förklarar att vi inte kommer få någon Taxi förän halv tre och klockan var strax efter tolv?! Så vi började gå, mötte trevligt folk ifrån sundsvall som gick med oss en bit. Tillslut stannade det en bil och erbjöd skjuts, där hade vi tur för sen insåg vi att vi aldrig skulle klarat av att gå. 
 
Hade riktigt trevligt på nästa fest, dock blev det lite bråk osv. Men det löste sig när bråkigt folk drog! Stannade där till ungefär kvart över fem, var hemma till kvart i sex. 
obs. Konstiga bilder, berusade människor och fotografer.
 
Emmis o jag hos Olle.
 
 
Hanna Jag Emma Mariell (en skrikig Julia pratar i telefon.)
 
 
Ännu en konstig bild på oss fyra.
 
Nyårskyssen på tolvslaget.  Ser inte ut som en kyss men var lite snabb med kameran där. Ni andra kan fortsätta pussa era kärestas men lovar att det var så mycket bättre att pussas med tre underbara brudar!
 
 
 
Nighty, J
2013-01-02
 22:21:26

2013

Då var det nytt år då, får hoppas på ett hejdundrandes roligt år!
Tänkte göra en årssumé och berätta lite om nyår, men det gör jag i ett annat inlägg. 
 
Igår började jag dagen med att gå och äta pizza till frukost, efter det gick jag hem och sov i några timmar. Sen åkte    
jag Mariell och Emma till Wille, vi låg där och kollade på film medan han och Magnus spelade. Kom hem och kollade på ett par xfactor avsnitt sen gick jag in till Olle och kollade på lite entourage. Idag vaknade jag kring ett utav att Emma kom, hade glömt låsa dörren inatt så när jag vaknade hade hon städat hela lägenheten, lagt mina kläder där dom ska vara osv. Tack så mycket för det stumpis!  Sen gjorde vi go frukost innan vi drog ut på stan för lite ärenden. Tog bussen hem till B-town vid fem, gjorde mig nån macka, satt mig här för att ladda ner mer entourage avsnitt, har suttit och väntat i ungefär 2, snart tre timmar och skiten ligger på 60.8%?!     Tur man har en snabb datorjäkel.. 
 
 
Ont i ryggen, magen, pannan, hela huvudet, och har dessutom åkt på en rejäl jäkla urinvägsinfektion. HUR KUL? 
Idag är alltså en sån dag, en hypokonriker dag, en allt är skit dag, en allt är synd om mig dag.
Tänker på gamla misstag och bara gamla minnen, får mig att bli så himla glad samtidigt så himla ledsen. 
Jag har lärt mig av mina misstag, men önskar ändå jag hade en tidsmaskin. Jag saknar det jag hade förra vintern, alla gamla vänner, alla ovänner, alla bråk, alla skratt, alla lärare, alla underbara minnen med underbara människor.