2012-02-28
 11:51:43

dance until you die

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga mer igen, är så tråkigt att titta på statistiken nu och se hur dåligt med läsare jag har.

Men iallafall så träffade jag min underbara Femke efter träningen igår. och idag ska jag åka in till stan och dansa. Om tåget går som det ska den här veckan vill säga. Men får hoppas det, annars är det nog lika bra att sluta med dansen eftersom jag har missat  veckor nu. Får se om jag stannar i stan och sover där hos Mariell, men jag hoppas på det. Nu ska jag gå på lunch, puss !

2012-02-27
 09:46:39

Party all day

Tjenaa! Haft en grym helg med världens bästa, Mariell och Femke. I fredags tog vi det bara lugnt i Bräcke och i lördags hade vi en grym kväll i stan.
Just nu sitter jag på SOn och borde egentligen sitta på seterra och träna länder. Men det orkar jag inte! Idag har jag träning, ska bli riktigt skönt att träna. Har inte gjort det på två veckor typ, för tågen till stan har varit super sen osv. Men idag ska jag springa av mig riktigt på innebandyn. 



R.I.P Gammelmoffa ♥
2012-02-21
 13:29:00

fettisdag

Tjena! blir ett inlägg utan bild som vanligt eftersom jag bloggar ifrån skoldatorn där jag bara har skitbilder. Men iallafall så har jag SO nu. Har haft två nationella idag, var megadrygt men gick helt okej. Efter skolan drar jag hem och duschar lite fort sen vidare till stan för att dansa. Ska käka semlor ikväll så träna blir nog ett måste!
Nej , nu ska jag fortsätta skriva om Burundis näringsliv. Puss på er.. Hej!
2012-02-16
 13:23:05

give me summer

Hejsan! varit hemma i några dagar, mår inte okej. Men börjar må lite bättre nu iallafall. Just nu ligger jag på soffan och tittar på MTV finland!? Sitter och skrattar för mig själv trots att jag inte förstår ett ord, men något kul i det fanns det tydligen. Alldeles snart ska jag duscha lite fort sen fixa mig, ska åka in till stan med mamma halv tre.
2012-02-08
 14:39:25

swag

Fick lite lust att skriva, för jag just fick styrkan till att göra en grej jag länge velat göra. "xifirul är nu borttagen från din vännerlista".

Jag kommer orka berätta allt som har hänt när det kommit ut lite mer, så inte alla får en chock av att läsa bloggen. Puss

2012-02-08
 10:51:54

let it shine

har det jobbigt nu, jag skriver igen när allt har lugnat sig lite och jag mår bättre. Puss