2013-11-27
 13:17:04

happy birthday to me

 
Hej hallå alla vänner! Sitter på skolan och kollar på Paradise hotell, som vanligt. 
Jag hade en jätte bra födelsedag igår så jag tackar för alla gratulationer och fula bilder alla la ut igen (en av dom finns här uppe), kvällen slutade med mariell hemma hos Peter där vi stannade och sov över. Ikväll får vi se vad som händer, men vill hitta på något! Men nu har jag rast så vi hörs sen.
2013-11-25
 10:51:21

stolthet

 
 
Gladiatorerna i helgen var riktigt roligt, mysigt att få umgås med familjen en hel dag! Sen resten av helgen har jag umgåtts med alla möjliga olika vänner. Haft en riktigt skön helg helt enkelt! Just nu sitter jag på skolan, ska alldeles snart ta mig ner till matsalen och slänga i mig lite mat innan jag åker till Bräcke. 
Eftersom jag varit lite småsjuk så har jag inte börjar med mitt träningsschema än, men nu känner jag mig frisk så ska ut och springa ikväll, och imorgon börjar jag med den stenhårda träningen. :*
2013-11-18
 10:18:26

funny shit

 
Hallå världen, så här kul som på bilden har jag haft i helgen. + förjävla ont i magen, så hela lördagen spenderades på toaletten och i sängen. Igår myste jag bara med Hanna och sen drog vi ut och åkte bil en stund innan jag åkte hem och kollade på Johan Falk med Jesper. 
Just nu sitter jag och ska skriva en uppsats om något inom PT, sluta snart skönt nog! Sen ikväll så ska jag antingen åka till Bräcke eller så ska jag vara med Ida bara. 
Och till helgen ska jag åka på GLADIATORERNAA!!! 
2013-11-13
 12:19:56

Morning sunshine

 
Skevbild.
 
har så otroligt ont i kroppen idag.. Igår blev det först bröst axlar på pt lektionen, sen dans på DH till klockan sex, sen kvart i sju så var det da. För ett dans pass på gymmet i 45 min och efter det körde jag ett biceps / rygg pass. Snacka om att jag somnade snabbt igår när jag kom hem! 
 
Idag är vi lediga då det är öppethus på skolan, så jag ska alldeles strax åka hem till Bräcke! 
2013-11-12
 09:13:32

make me

världens absolut bästa vän
 
Hej! tog uppehåll några dagar igen, haha. Har varit så trött och sjuk de senaste dagarna, dock är jag inte bättre än men har tvingat upp mig på skolan iallafall!
Just nu sitter jag och ska skriva en uppsats om någon "ism", men jag känner inte riktigt att jag är hundra fokuserad så vi får ju se hur det går på redovisningen nästa vecka!
Igår så skulle jag egentligen åka hem såfort vi slutade klockan elva men ida ville umgås lite så jag stannade hos henne, tittade på en film, tog en promenad och drack kaffe! Sen fick jag skjuts hem av henne och Oscar.
 
Ikväll ska jag äntligen få dansa, sen ska jag även dra mig på gymmet. Är ju trots allt bara halsen som stör mig nu, febern är ju borta.
Men nu ska jag försöka fortsätta med uppsattsen. Så vi hörs sen!
 
 
2013-11-06
 12:21:56

Sundhine

Godmorgon! Blev hemma idag också, är helt igentäppt i halsen idag.. Men idag tänker jag faktiskt göra e svenska uppgift jag glömt att lämna in, sen måste jag gå på skolan ett tag imorgon vilken form jag än är i så jag inte hamnar allidelse för mycket efter. Så jag kanske åker till Brunflo till min fina Hanna senare i eftermiddag. nu ska jg äta frukost så vi hörs sen!:) puss
2013-11-05
 16:26:44

rubrik är meningslöst

 
Hej igen alla glada! Har varit lite väl inne i skolan, och inte haft tid att blogga. Men passar på nu då jag är hemma och är sjuk!
 
I helgen var det ju Halloween och jag har haft så himla roligt! Dock så hade jag feber och halsont när jag vaknade i söndags, om det beror på det vet jag inte men isåfall är det värt det.
Så fort jag blir frisk (förhoppningsvis innan måndag) så har jag gjort ett nytt träningsschema, som jag nu ska följa stenhårt i tolv veckor! Det här träningsschemat är lite striktare än de jag haft innan så det kommer bli tufft, men sjukt kul nu när jag legat på latsidan allt för länge!
 
Sen har jag även hoppat upp till nivå 3 i feminine nu, det är så sjukt mycket roligare då det blir lite utmaningar ibland! Dock så ligger Dancehall'en kvar på samma nivå då det inte ska bli fler dancehall grupper, men vad gör väl det..
Här kommer lite (massor) av bilder på senaste tiden.
 
Bilder som bara finns där ( tror det blir större format om man klickar på bilden)
festbilder (inklusive halloween)
 
 
 
Hade tänkt lägga upp mer, men febern säger ifrån nu! vi hörs, mau.