2011-12-24
 13:13:56

God jul!

Mysdag, allt med julafton är underbart förutom stressen. Längtar tills efter maten då det bara är att ta de lugnt hela kvällen. Tyvär så mår jag sämre nu än va ja har gjort sen ja blev sjuk, jag har självmordsbombare i huvudet och en hals som är tjock som ja vetinte vad kan knappt svälja osv. ska inte klaga, får ju julklappar idag!
Men iallafall, stora frågan Spetsklänning vs Höga byxor och spetströja?

God jul på er sötnosar, hoppas alla får en jätte mysig dag för det ska jag ha! julkramar.
2011-12-12
 14:44:59

i sink under the water just to hear my heart beat

Hej! läkaren sa att han inte visste vad det var, men ingen lunginflamation eller halsfluss iallafall. Helgen har varit super stressig så har inte hunnit blogga alls! i fredags åkte jag till Mariell, vi drog ut träffade några vänner och sen gick vi till mig moster och myste tills vi skulle hem. Somnade runt 3, sen i lördags åkte vi till Campus 10 för att träna in allt. Halv 3 gick min buss till Bräcke, väl hemma så duschade jag sen direkt till kyrkan och hade lucia kröning. Efter det stack vi till Jocke och Emil, kvällen slutade i kaos och jag somnade runt 4.. Söndag åkte jag in till stan halv 7 på morgonen, drog hem till mariell och sminkade mig sen vid halv 10 åkte jag till Campus och fortsatte träna. Klockan två hade vi första showen och klockan sju hade vi andra. Då skyndade jag mig till tågstationen och hoppade på tåget till bräcke och åkte till Tony. Somnade typ direkty igår..
När ja vaknade idag så skulle jag duscha, tvålar in håret med schampoo, men då får ja inge syre så jag svimmar. Och när jag vaknar ska jag gå ut ifran toaletten och lägga mig i sängen då svimmar jag igen. Så jag har då schampoo kvar i håret ja!! men nu slutar jag, vi hörs senare. puss

2011-12-09
 10:58:36

can't take it away

Hej. Har svenska nu, och fick lite tid över. Snart har jag matte! fan jag orkar inte mår så satfläsk dåligt idag.. Men ska iallafall till hälsocentralen halv två!
vi hörs sen, puss.


Idag ses vi baby!

2011-12-08
 19:24:17

i'll love you until the end

You're the most beautiful i know
You're the first one i've ever felt like this for
So crazy in love
You're like the one i will remember for life
I'm getting all warm in my whole body when i'm with you
I will never be able to explain my love for you
Everyone makes mistakes, but whatever happens i will be right beside you.

2011-12-08
 19:07:52

drop it to the floor

En vecka sen senaste inlägget så kanske var dags för upptadering. Just nu sitter jag i tvrummet med Hugo och Daniel och kikar på julkalendern. Är helt slut idag, trött som ett as och är fortfarande lika sjuk som jag var förra veckan. Trött är jag för att jag sov med Tony inatt och han snarkade som satfläsk. Jag hörde typ i sömnen.. Ialafall klev jag upp sent idag, gick till skolan halv elva för hade Syomöte. Åh , blev bara mer förvirrad inför gymnasievalet!? Igår kom mariell till mig, världens bästavän! Blir nog ingen upptadering i helgen, för imorgon åker jag till Mariell och myser. Ska även träffa Femke och några efter att dom varit på Kapten Röd. *avundsjuk* Sen lördag ska jag till Campus från klockan tio till halv 4 typ, då åker jag till Bräcke med Mariell och har luciagrejjs i kyrkan. Sen åker jag tillbaka till stan på söndag, har dansuppvisning och sen sover jag hos Malin. Stressigare helg, hade jag fått planera den här helgen som jag ville så hade jag velat vara med världens finaste, och bara ta det lugnt. Men jaja, blir nog bra det här också! Nu ska jag ta mig en dusch sen lägga mig!
gäspbild just nu! :D
2011-12-01
 17:50:20

kortis inlägg

Blev hemma idag också, vila upp mig och så. Har legat och kolla på film hela dagen. Är så galet trött! snark as!
Imorrgon åker jag till Pappa och Karro, åh va jag längtar!