2013-08-01
 18:11:10

love those days

Som i måndags tisdags och idag, då jag inte gjort något alls. Vaknar i sängen, förflyttar mig till soffan och ligger där tills jag ska lägga mig. Var så slut efter helgen så det kan ju bero på det. 
 
Inlägget är för långt.. men kör
 
 
Sen sist så har jag hunnit träffa nya fina människor på öland,  varit på standfester och spelat en massa minigolf. När veckan på öland var slut så rörde vi oss mot stockholm där vi mest umgicks med släkten. 
 
När jag kom hem var det marknad här i byn, och på kvällen festligheter. Var hemma hos femke med alla möjliga och hade jätte trevligt. Drog senare ut på byn och var lite överallt,  kvällen slutade men blodigt ben,  många gråt och hemgång alltför sent. 
 
Sen var det ju yranfredagen,  riktigt fint väder och trevligt folk (mestadels),  jag och mariell röjde sönder längst fram på adrian lux. Och självklart min man,  DaniM ♥ dock så var det massa bråk under den konserten,  hade turen att hamna brevid nå muppar som stod och bråka med alla. Slutade med en armbåge i ögat och attjag fick springa ut från allt folk för knytnäven jag fick i magen gjorde att jag tappade luften. När jag kände mig bättre ställde jag mig istället på sidan och såg slutet,  vilket var underbart. 
 
Morgonen därpå vaknade jag av att fredrik knackade på dörren 08.30?!  Så jag klev upp tod bussen med han till hallen för att sen åka båt tillsammans med han hans  pappa och irene. Hade jätte trevligt,  och när vi var i stan var klockan redan halv fem och jag halv full. Åt mat på oscars för att sen akynda sig hem - duscha - packa - ta bussen - sminka mig och sen dricka lite. Denna kvällen öste vi runt på massa olika artister. På albin myers så slutade det med att dom gjorde nån jävla ring självklart blir jag inputtad för att dansa,  när droppet kommer flyger alla in i ringen och jag ner på marken med 7 stycken över mig. Hua vad läskigt det var, kvällen slutade med bruten tumme och massa skratt på donken.  
 
 
Herrejävlars långt inlägg blev det. Jag kanske återkommer med lite bilder som jag tagit sen sist.