2012-12-31
 01:39:28

happynewyear

 
Min dator är återigen trasig och har inte orkat blogga heller faktiskt. Är i stan igen. Har haft myskväll hos moster och nu sitter jag hos Olle med bror min och tar det lugnt. Imorgon är det fanimej nyår, satan så pepp jag är! Ska börja dagen med ett gympass tänkte jag, efter att jag varit borta pga hjärnskakning ett tag så är jag sjukt pepp på även att börja stenhårt igen! Efter det ska jag väl hem och göra mig iordning för middag med hos Elina. Sen får vi se var det leder! har ingen lust att skriva imorgon så vi hörs en annan dag så tar vi allt detta med hur året varit och nyårslöften då, pussar.
 
 
2012-12-27
 11:59:00

älskade vän

Har inte haft tid eller ork att blogga de senaste dagarna. Julafton var iallafall helt underbar, fick allt jag önskade mig och lite till! Dagen efter julafton var jag upp till Farmor och firade där med pappa, av han fick jag massor av träningsgrejer, riktigt bra! Efter det åkte jag ner och kikade på hockey, sen till mormor för att äta. När jag kom hem var det massor av folk som gjorde sig redo för krogen. Sjöng singstar och dansade gangnam style, Var riktigt roligt att träffa alla. Igår var jag in till stan, hittade ingenting.. dessutom var det så sjukt mycket folk att jag knappt orkade titta så jag gick på gymmet istället. Sen igår kväll var det tjej/släkt middag och lite annat. Somnade ganska fort på soffan efteråt.                
                     Nu idag är jag sjukt trött, blir ofta det då jag drömmer mardrömmar. Och inatt kan det varit den värsta mardröm jag nånsin drömt.. Nu ska jag börja göra mig iordning för ett åker jag in till stan, ska kolla lite till och sen ska jag träffa christoffer! 
 
hörs, puss!
 
 
2012-12-23
 23:01:37

uppesittarn

Inte varit på humör eller så för att blogga. Igår var jag bara hemma och myste och sen var jag ut och åkte lite bil. Idag har jag varit hos Momma och umgåtts med moster och kusinerna hela dagen. Och nu har jag spelat bingolotto sen jag kom hem. Är sjukligt trött, måste snart lägga mig! Tror inte någon missat att det är julafton imorgon? åh var mysigt det ska bli. Trots att jag saknar min fina alldeles för mycket! Hörs något imorgon istället gullisar.
 
Puss 
 
2012-12-21
 22:28:29

god only knows

äntligen hemma. Har julbakat och tagit det lugnt bara! är inte alls på humör, ledsen och fundersam så ska nog ta mig en dusch, hårinpackning och ansiktsmask och sen lägga mig. Vi får höras imorgon!
 
2012-12-21
 13:25:08

äter mammut

Något sjukt trött, hungrig, ful, äcklig och massa annat snuskit just nu. Var kvar på förfesten mest hela kvällen igår, var riktigt kul! Men idag är jag ju något seg dock!  Ska snart iväg och fika. Och sen ska jag ta tåget hem till älskade Mamma, som jag saknar henne nu! Men nu måste jag till och packa allting och göra mig iordning. Så vi hörs sen! 
 
såhär äcklig är jag just nu
2012-12-20
 14:01:00

allra käraste vän

Haft sista skoldagen idag, endast julavslutning i kyrkan. Var himla mysigt! Denna veckan har det varit värdelös uppdatering, men har inte gjort så mycket heller så har inte funnits så mycket att skriva om. Har umgåtts med Christoffer Fredrik Sandra, och sen har jag bara tagit det lugnt. 
Idag efter skolan har jag sprungit runt och gjort lite ärenden. Nu är jag hemma och har precis ätit, Tack för maten peppe! Snart ska jag börja göra mig i ordning för ikväll ska även jag som de flesta andra fira in lovet med festligheter. Hoppas på en bra kväll!
 
 
Sen vill jag bara säga, Ida gosen.. det är du och jag genom allt! Skulle inte fungera utan dig efter alla dessa år tillsammans. Tack för att du alltid finns där min ällskade!
Gamla fina bilder på oss!
2012-12-17
 20:50:34

jullangullanpullan

nu ska jag ta mig lite tid till dig min käre vän, det finns många som får mig att skratta men det finns verkligen ingen som får mig att skratta som du får! du får mig att skratta på ett helt annat sätt, du sprider alltid glädje av dig! är det någon dag när jag är på dåligt humör så kan du få mig på bra humör så himla lätt igen!  vi har hållt ihop så himla länge nu och det ska bli så himla mycke mer!  vi bruka inte umgås så himla mycke på fritiden men ändå så har vi alltid så sjukt jävla roligt när vi umgås! alla minnen jag har med dig är så jävla roliga och vissa av dom är så himla sjuka, du har alltid varit den jag kan luta mig mot när det varit någe, du tröstar som ingen annnan, kommer som en ängel! du ger mig svar på alla frågor som ingen annan gör. finns så mycke jag skulle kunna skriva men du vet exkat vad jag tycker om dig! " som en bajskorv utan bajs" puss påre min kära vän / kärleksvän 
 
2012-12-17
 12:44:25

snabbis

Har skrivit två inlägg som inte kommit upp. Fick iallafall feber i lördags så de har gått som det gjort på showen i helgen. Nu har jag iallafall slutat, men sitter på skolan och planerar inför imorgon då vi ska vara med nior och visa lite om min linje! Idag får vi se vad som händer , men vi hörs i eftermiddag iallafall.
hej!
2012-12-13
 20:06:46

don't catch me when i fall

I can make it up to the top without you
 
 
längtar så sjukt tills imorgon och helgen. Imorgon är det fredag, trippelboll på skolan och sen ett litet rep till showen på eftermiddagen/kvällen. När det är klart ska jag hem och ha hemma-spa tänkte jag och lägga mig i tid för på lördag ska jag nämligen vara uppe på rep klockan elva, sen ett genrep senare under dagen. Och klockan sex börjar showen! Söndag ska jag vara redo för rep klockan halv fem, och nästa show börjar sex! Sån underbar helg, älskar stressen i sånnahär lägen!
 
                       Just nu sitter jag hemma i Bräcke, är super trött och har varit det sen fem.. Tänkte ta mig ett bad                                                                        och sedan hoppa till sängs.  
 
Kyssar, Julia
2012-12-11
 13:48:00

snabbinlägg

Orkade inte uppdatera igår kväll, var upptagen mest hela tiden. Klev upp vid fem imorse tog bussen in till stan vid halv sju, väl framme gick jag hem, la mig i sängen och tittade på julkalendern. Somnade en stund, pluggade en stund, gick upp mot idrotten, gick hem direkt pga huvudvärken. Nu ska jag duscha osv sen upp på stan och kika lite julklappar!
hörs!!
 
2012-12-10
 15:28:07

cold wind blows

Ligger på soffan och ska strax hoppa in i duschen. Har varit hemma idag, låg vaken till 4 pga huvudvärk så kändes inte så skönt att kliva upp 3 timmar senare. Så idag har jag suttit här hemma och pluggat och städat lite. Är sjukt less på mycket nu, framförallt skolan och folk som tror att det alltid ska vara på deras sätt. Nejhua! men nu må jag duscha för jag ska strax åka iväg.  några bilder sen skolavslutningen, saknar gamla klassen enormt.

bra nog kry på vissa bilder.

Love, j

2012-12-09
 18:45:59

på ett varmt jäkla tåg

Nu sitter jag på tåget med Malin. Haft en superbra helg, i present av pappa fick jag en smink kurs på makeup store och fick även handla där för femhundra, sen tog vi oss en tur på stan så skulle jag få handla lite kläder. Hittade dock bara en tröja, var hemskt kallt att jag ville bara hem så orkade inte springa runt i flera olika affärer.v Var även på gymmet igår för första gången sen hjärnskakningen, klarar fortfarande inte av att springa/hoppa osv så körde stenhårt ben och rumpa, känns idag kan jag tala om! Har så sjukligt ont i huvudet så ska nog stänga ner datorn och vila lite (dessutom dåligt batteri så datorn dör vilken sekund som helst), så kan skriva när jag kommer hem om jag orkar det.
2012-12-09
 14:35:16

pain

Har så sjukt ont i huvudet fortfarande... Men får bita ihop, showvecka nu ju! Ligger på soffan hos pappa och tar det bara lugnt, ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning, ska åka hem vid fem och så seg som jag är borde jag börja nu. kort o bra inlägg utan bild.
2012-12-06
 18:19:34

lets go

skönt det kan vara att komma hem ibland, Bräcke har sina fina sidor. Har tagit nån alvedon nu så huvudvärken börjar bli bättre för stunden, funderar på att gå ut en stund men jag vet inte.. Varför dra sig ut i kylan när man kan stanna inne? Får se hur jag gör. Nu ska jag iallafall skriva lite på min uppsats om styrketräning.

2012-12-06
 02:40:56

finding something good whitout looking for it

 
Somnade tillslut igår iallafall (kring fem). Vaknade vid tio i morse av att Ida kom med paj! så söt så. Sen slängde jag på mig lite kläder och vandrade mot skolan för att hämta lite böcker osv, gick hem så fort värken kom tillbaka.
 
Låg på soffan och degade fram tills det var dags att röra sig upp mot dansen, låter dumt nu när jag har hjärnskakning men är ju som sagt show nästa helg så måste iallafall upp och titta på.
 
 
 
 
Efter dansen kom Christoffer och hämta mig så for vi hem hit. Så har umgåtts med han mest hela kvällen, supermysigt! 
 
Klockan är nu halv tre, och huvudvärken blir bara värre.. blir gaaalen på detta! känner lite som igår..
           FUCKMYLIFE.  
& med det säger jag godnatt... 
update: eller att vi hörs lite senare.
 
 
 
2012-12-05
 03:39:48

life is a bitch

hej. jag har hjärnskakning, klockan är halv fyra, jag kan inte sova, jag är även super hungrig med tar mig inte upp ur soffan (tror jag dragit på mig feber också) OCH mitt huvud dunkar som aldrig förr. Egentligen får jag inte sitta vid datorn eller tv'n för mycket och har jag ont ska ja inte göra det alls, men just nu trotsar jag fan det. Gör både och! just nu hatar jag mitt liv! var egentligen bara det jag tänkte säga, nu måste jag ta mig upp o trycka i mig några alvedon.. 20 skulle nog räcka! GODNATT
2012-12-03
 13:01:00

hurts like hell

 
 
 
 
 
2012-12-02
 11:17:08

crazy x'mas

Nu är datorn lagad, ska försöka skriva mycket men har inte någon ledig tid alls just nu känns det som!   Snart ska jag göra mig i ordning för att åka hem till lägenheten. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske träna lite på danserna inför showen.  har ingenting intressant att skriva just nu så hörs väl senare!