2012-04-29
 12:41:51

åååh

#give#me#summer
2012-04-29
 12:38:15

collarballs

Hejhej! ligger i sängen bredvid Mariell. ska snart börja göra oss i ordning och hitta på något, får se vad dagen bjuder på! & imorgon är det valborg, blir grymt!
Hade fått en komentar av världens bästa, Jag älskar dig med!  Läste nyss på en olycka som hade hänt inatt, fy va orättvist livet kan vara.
Det här inlägget är till Kevin , världens bästa farbror.  Som är min trognaste läsare och tjatar om uppdatering. Jag saknar dig super mycket kevin, och jag lovar dig att det blir bättre. Tänk när vi var små, vi var som katt och hund gick aldrig ihop alls. Men nu är du en av mina närmaste. Puss på dig snygging! <3
saknar sommaren!
2012-04-27
 17:09:39

motherfucker

"All this bullshit made me strong MOTHERFUCKER" - lil wayne


Hej på er! Är helt slut efter denna vecka, uscha nationellaprov och massa andra prov också. Det suger musten ur mig! Just nu sitter jag svettig och trött efter att ha nötat och nötat dansen, snart vårshow så då gäller det! Snart ska jag ta en promenad ner på byn i det fina vädret för att möta min sköna!
Var på ica förut idag, och hittade ett billigt och snyggt blåkorall färgat nagellack som jag köpte.. mhm!
Iallafall!!Klackskor - converse på skolavslutningen ? Och vad ska jag ha till?
Börjar faktiskt funta på att lägga ner bloggen , tappar lusten när ingen komenterar.. Så vad säger ni ska jag ta bort den?
2012-04-21
 21:21:34

you're my drug

Hej sötnosar! Hade en grym utekväll igår.               Åkte till stan med Femke, för att vara med Mariell men då när vi kommer fram skulle hon till svenstavik, så då stack vi på partaj med massa härligt folk. Längesen jag hade så roligt! Idag har jag varit på bio med bröderna och daniel, var super mysigt. & nu ikväll var det egentligen menat att jag och Femke skulle ha myskväll med ansiktsmask och film men nu kände vi för att dra ut så vi tänkte hitta på något annat istället. Får väl se om vi tar mysisen ikväll eller någon annan dag. Men nu måste jag hoppa in i duschen.
Ha det gött! Puss



- Killar med keps är hett!
2012-04-19
 13:50:09

i see my mama's smile

that's a blessing

Hejhej!
Sitter hemma och laddar ner en film, är sjuk så denna dag kommer bestå av filmtittande och pluggande..
Imorgon åker jag till Mariell, Äntligen är min fina vän hemma från Jamaica!
Jag tänkte fråga en sak jag frågat snart 10 gånger här på bloggen.. Vad ska jag göra med mitt hår?!
Klippa av det och färga det mörkbrunt - ha kvar min längd och färga ljusare eller tvärtom? Släng in en kommentar, så svårt kan det inte vara.

Sen har jag en till fråga, skolavslutningen....? Som dom flesta av er vet går jag ut nian nu, då är det mycke snack om att man ska ha klänning osv, Jag känner för att ha det men ändå inte med tanke på att jag aldrig kommer använda klänningen igen förmodligen.. Så jag har gjort mig ett par egna shorts som jag funderar på att ha, eller om jag ska ha ett par andra shorts jag tycker om. Eller en snygg klänning!?

Ichi - Asto DressNelly Trend - Titanium Jumpsuit

något liknande av den klänningen eller den jumpsuiten?
Eller shorts något korsettliknande med höga snygga klackar? Puss
2012-04-08
 00:18:50

i like the way

You love me.
Hej igen!   Nu var det ett tag sen, har bloggat på devote lite grann för att testa om det var bättre bara.. Men jag vet inte riktigt, ska iallafall blogga här ett tag till.
Äntligen har jag påsklov, så himla skönt att få vara ledig från prov och pluggande ett tag (trots att jag satt med kemiboken en stund idag och pluggade lite).
Jag är iallafall hos min fina Tony, vilket jag ska vara mestadels av mitt lov.
I torsdags när vi kom hit tog vi det bara lugnt. & igår så var vi ute och sprang sen tog vi det bara lugnt.
Idag har varit en riktigt skön dag, Jag och Tony ställde klockan på halv 10 för att vi skulle ut och springa, jag vaknade vid halv nio ändå men lät min älskling sova till kvart över nio. Då var det allt fint väder, men efter vi käkat frukost så var inte vädret på vår sida. Senare spelade vi spel med tonys syskon. Och sen efter maten gick vi ut och lekte med barnen. Var super kul, längesen jag skrattade så! Efter det tog Jag och babe cyklarna och cyklade 5 km ner till Svenstavik, handlade lite och hälsade på Christina på jobbet. Och nu ligger jag i soffan medans Tony spelar.. Har just laddat ner en film så nu är det slut spelat!
Imorgon ska vi måla Tonys rum och förhoppningsvis ta en springtur.
//#Älskar lov//# & Jag älskar min Tony så himla mycket//#
Black-clothes-cut-cute-girl-favim.com-354279_large
423402_350769758301491_232886220089846_1034246_1220014292_n_large