2014-07-25
 19:04:14

Trött som bara den

Uppdateringen kommer att bli bättre! Jag jobbar och tränar mest hela tiden. Senaste dagarna har jag även spenderat med Nora, vi har varit ute och åkt båt med andra Goa människor, grillat, badat och bara myst. Ikväll ska jag ut på en löptur, sen lovar jag att göra en inlägg med mitt schema osv. Så vi höra sen!! 


2014-07-17
 17:29:00

Lagg hela tiden

Hej på er!! Bloggen har krånglat något fruktansvärt senaste dagarna, har inte lyckats att få ett enda inlägg.. 
Jag är iallafall i stan och har just varit ute på min cardio, gick runt frösöberget i finvädret. Det var så himla skönt, dock så gick jag bara idag. Och det kommer jag nog fortsätta med då det bränner mer kalorier, + att jag har för dåliga skor för att kunna springa. Så när lönen kommer är den nog slut lika snabbt. 
Var även på gymmet tidigare idag, var riktigt tungt och orkade knappt. 
 
Nu ska jag vänta på farmor och farfar som är skjutsen hem till Bräcke. Imorgon är det jobb som gäller igen!! 
 
Bilder sen senast




2014-07-10
 17:25:56

Jobbjobbjobb

Bild från häromdagen. 
Hej på er! 
Kom just hem från jobbet, svettigare än någonsin.. Det är så sjukt varmt ute, och därför blir det ju helt sinnes varmt inne. Har jobbat sen sju imorse, som tur är fick jag en rast på en timme och då for jag iväg till stranden och käka lunch och sola/bada. 
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, sen iväg till Momma på middag. 
Senare ikväll när det blivit lite svalare så ska jag även ut och köra dagens cardio. Önskar ändå det kunde börja regna när jag ska ut ikväll, tycker det är mycket skönare att springa i regn!
Sen hade jag även fått en kommentar av en tjej som ville att jag ska lägga upp hur mitt schema ser ut, så det kommer upp ikväll. Håll utkik!
 
2014-07-06
 17:34:50

jag börjar bli mig själv igen

Hej kära vänner! Idag är det fint väder och jag är ledig, så det nyttjas på det viset att jag ska ut på min dagliga löprunda (som egentligen ska vara sex på morgonen...) och sen ska jag bara umgås med familjen. 
Nu har jag gjort upp ett riktigt intensivt och bra schema. Och istället för att göra som jag brukar och ha mer styrka än cardio så har jag gjort tvärtom denna gång, då jag jobbar mycket och inte har något gymkort här i Bräcke. Dessutom så har jag fått sjukt lätt att ta mig ut och köra cardion, vilket känns jätte skönt för det har jag då aldrig haft motivation till. Och detta schemat ska jag följa i 21 dagar, sen byter jag förmodligen till ett schema med fler styrkepass. Min kost består just nu av att jag får äta vad jag vill, ingen strikt diet nu. Äter dock bättre än förut, inte lika mycket onyttigt osv. Tror inte det är bra att säga "nu ska jag inte äta nå godis på tre veckor", för mig så blir det ofta så att godissuget blir bara värre.Enligt mig ska man aldrig sluta med sånt som godis och kolhydrater utan isåfall skära ner. 
 
Min blogg kommer från och med nu bestå av motivationsbilder, utvecklingsbilder, vad jag gör under mina pass och självklart lite om mitt liv i helhet.
En ny start, En bra start.
 

 
 
 
Dom som lever på hoppet kommer dö av svält, vill man göra något så får man göra det själv.