2013-04-28
 23:34:19

Apr. 28, 2013

Förresten underhåll mig lite, http://ask.fm/juliatingsborg - fråga vad ni vill!






2013-04-28
 23:31:46

Apr. 28, 2013

Lovade ida att dra ett inlägg. Så hejhej! Just nu ligger jag i sängen och kom just hem, varit ut och träffat kristoffer en stund. Måste sova snart eftersom jag ska upp sex imorgon. Men kan iallafall berätta att jag har haft en riktig knashelg. I fredags så var jag hos Mattias och kolla på film bara. Och igår var vi ut och skulle grilla jag och "gänget" men fick inte upp elden så åkte runt på byn med våra moppar.. haha. Slutade med att jag sandra och mattias åkte till Sandra heöt genomfrusna. och idag, har det inte hänt ett skit. kul helg! Kanske var bra med en lugnhelg dock, spara krafterna till på tisdag då det är valborg!


När jag ändå siyter och skriver vill jag passa på att gratta Molly mollsan Blomberg som blev Justin biebers OLLG på hans konsert! tycker det var riktigt coolt!

men godnatt påer.
2013-04-13
 14:46:42

hola amigos

hej! Har haft bloggtorka men jag är påväg tillbaka igen nu. Jag hade iallafall ett grymt påsklov med bara massa mys.

Just nu så ligger jag på soffan hos pappa, just varit på gymmet. drog ett mage och axel pass med Pappa och Wenche-marit, gick helt okej. dock så tog ryggen en del stryk då vi körde mage, Menmen det får kag väl ta om jag ska lyckas träna upp ryggen sen jag blev påkörd.

Pappa fick just åka iväg på jobb, så jag är själv fram tills nio. Ska nog gå ut och sätta mig på altanen och mysa lite. och ikväll när pappa slutat blir det bio!
av någon anledning kan jag inte lägga upp bilder så det får bli ett bildlöst inlägg..